+36 70 427 5113     info@iamart.hu

Crown C / B2017(4.15)

  • bruttó 1260 Ft / darab

*számolj további 10-15%-kal a vágási hulladék miatt

bruttó 5040 Ft

Eltérő színekkel szeretné?

Ide kattintva megtervezheti egyedi színekkel.

Ajánlott ragasztó: Termék neve Útmutató

Ajánlott impregnáló: Termék neve Útmutató

Ajánlott fuga: Termék neve Útmutató

Ajánlott felültkezelő (opcionális): Termék neve Útmutató

Figyelem! A cementlap és terrazzó alapanyaga portlandcement, sóder, márványpor és színes pigmentek. A lapok gyártása ma is a korabeli, kézműves technika alkalmazásával történik. A lapok magukon hordozzák a cementlapok és természetes kövek tipikus jegyeit és tulajdonságait, így a készterméken esetleges színeltérés, felületi karcolódás, minimális méretbeli eltérés előfordulhat. Ezekért a sajátos és egyedi jellemzőkért reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Alkalmazhatóság

  • Kültéri és beltéri alkalmazás
    Termékeink vizes, fagynak kitett környezetben, konyhában, fürdőszobában, teraszokon és beltéri burkolatként is felhasználhatók. Egyedi cementlapjaink megfelelnek a - beltérinél szigorúbb - kültéri EU-s és ezzel megegyező magyar szabványnak is.
  • Alkalmazás vizes helyiségben
    A kültéri szabványnak megfelelő mértékben víz- és időjárásállóak a lapok. Ugyanakkor fontos vizes környezetben is impregnálni és waxolni a lapokat a lerakás során. Impregnálószert és waxot szívesen ajánlunk a vásárláskor.
  • Alkalmazás padlófűtéssel
    Igen, a lapok padlófűtéses helyiségbe is lerakhatók. A 16 mm-es lapok lassabban melegszenek fel, ugyanakkor lassabban is hűlnek ki.

Lerakás

Annak érdekében, hogy cementlapjainkban sokáig öröme teljen, olvassa el figyelmesen tájékoztatónkat, kérjük, hogy tartsa és tartassa be az ebben foglaltakat, kérdés esetén pedig keressen elérhetőségeink egyikén. tovább

Szállítás

A budapesti telephelyen készleten lévő termékek személyes átvétele esetén akár aznap, nyitvatartási időben. Termékekből választott minta, színösszetétel megrendelésekor egyedileg meghatározott időpontban, gyártókapacitásunk függvényében, akár 2-3 hét alatt. Egyedi minta és színek megrendelése megbeszélés tárgyát képezi, a tervezési folyamat és a gyártási kapacitásunk függvényében.

Segítségre van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot velünk, segítünk!