megnyitottunk

iamart újgenerációs manufaktúra
3D self-made technológia és online tervezés a Csepel Művekben

Megnyitottuk a Csepel Művek egykori repülőgépmotorokat gyártó üzemében kialakított newart manufaktúránkat június 8-án. A iamart-nál 21. századi ötletekkel és ritmussal gondoltuk újra a cementlapkészítés hagyománygazdag művészetét, ötvözve az indusztriális szépséget a modern korba illeszkedő, saját fejlesztésű technológiáinkkal, szín- és formavilágunkkal. Lépj be hozzánk.

A kettős jelentéstartalommal rendelkező iamart egyik értelmezése azonnali művészet (latin "iam", angol "art" szavak összetételéből származik), ami az egyedi, 3D nyomdai sablonokkal történő, kisszériás, villámgyors cementlapgyártási technológiánkra reflektál.

Manufaktúránk multinacionális közegből kilépő társalapítói, Fehérdi Csaba és Lengyel Kristóf emellett egy olyan online tervezőprogramot is létrehoztak, ahol a megrendelő az alkotói folyamat részévé válik, hiszen személyre szabott, egyedi cementlapok tervezésére van lehetőség. Ebből ered a iamart szó másik jelentése, miszerint a művészet belőled fakad. Ez teszi a iamartot azzá, ami (angolul I'm art, azaz a "művészet én vagyok").

A iamart mozaiklapok felhasználási területeinek száma szinte korlátlan. A 3D self-made technológia pedig lehetővé teszi az egyediség és gyorsaság ötvözését a kisszériás gyártás lehetőségével és az ötletgazdagsággal - amellett, hogy időtálló értéket biztosít, akár 150 évig.

A iamart által bevizsgált fagyálló és csúszásmentes mozaiklapok - hazánkban egyedülálló módon - megfelelnek az EU-s beltéri ÉS kültéri mozaiklapszabványnak, így közintézményekben is használhatóak.

Alkotóműhelyünk magas minőséget, költséghatékony, emberközeli, prémium kategóriás, szerethető és élhető designt kínál, amely egyszerre modern és klasszikus, egyedi és időtlen. A régi idők kifinomult motívumai pezsgő, élénk színvilággal és indusztriális stílussal párosulnak és kapnak lendületet a nappali, a konyha, a terasz, a fürdő vagy akár a medence részeként.

A cementlapkészítést újraálmodó, newart fókuszú startup manufaktúra mostantól nem csupán showroomként, de workshop helyszínként is vár benneteket. A gyárlátogatáshoz és az egyéni programok egyeztetéséhez előzetes bejelentkezés szükséges itt a honlapon.

vissza